Adolescentii

4 Ianuarie 2021

Foto

“Ca niște buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit.” (1 Petru4:10)

Ne adunăm cu adolescenții în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, la Biserica Providența pentru un timp de o oră jumătate - două ore.

Avem întâlniri cu lecții, în care discutăm și analizăm subiecte specifice vârstei adolescenților, problemele cu care ei se confruntă în perioada aceasta și pentru care Dumnezeu are un raspuns și o rezolvare. Știm că slujirea este importantă în viața de credință și vrem să le antrenăm această parte, adolescenții slujind în biserică prin cântare, poezii, versete, rugăciune.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, avem și întâlniri cu jocuri, seri de film, ieșiri în natură, vizite la bătrâni etc. Adolescenta este o perioadă foarte frumoasă dar în același timp periculoasă.

Credem că în cadrul acestei grupe, adolescenții au un anturaj potrivit, se apropie unul de altul și cel mai important scop al nostru, se apropie de Dumnezeu.

Vrem ca fiecare lecție și întâlnire să îi crească spiritual și să-i apropie pas cu pas de momentul în care Îl vor primi pe Dumnezeu ca Tată în viața lor. Amin!